UV S NOVA

Scangrip UV S NOVA

Scangrip UV Curing: LED verlichting OPLOSSINGEN VOOR UV-UITHARDING SCANGRIP presenteert een volledig assortiment gespecialiseerde LED-oplossingen voor UV-uitharding en hebben een extreme duurzaamheid en een zeer lange levensduur. Innovatieve en functionele UV uithardingslampen Door gebruik te maken van UV LED-uithardingstechnologie kunt u sneller en efficiënter werken met een aanzienlijke verkorte uithardingstijd tussen elke bewerking. Het assortiment LED-oplossingen voor UV-uitharding is toepasbaar voor UV-uithardende  primers en UV-uithardende plamuren en is ontworpen voor elk klein of groot reparatiewerk. Koude-uithardingstechnologie Bij gebruik van LED-oplossingen voor UV-uitharding wordt er tijdens het uitharden geen warmte geproduceerd op het te bewerken materiaal en lak wat het uitharden van plastic onderdelen of warmtegevoelig materiaal mogelijk maakt. Schuren en polijsten kan direct nadat het uitharden is voltooid en de  bewerkingstijd wordt aanzienlijk verkort.

UV-S NOVA 03.5802 is een zeer krachtige oplaadbare hardingslamp voor UV-uitharding De UV-lamp is robuust uitgevoerd met een gegoten aluminium behuizing. Voorzien van een laadindicator en heeft een lange gebruikerstijd. Uitgerust met een Timer 1-5min, magnetische voet en mogelijkheid om op een statief te plaatsen, de Lichtlens is oplosmiddelbestendig, opladen gaat met een USB kabel aansluiting. Goedgekeurd door BASF SCANGRIP’s LED-oplossingen voor UV-uitharding zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met BASF Coatings. Volgens BASF Coatings kunnen de UV-lampen de gehele werkwijze bij autoschade herstelbedrijven veranderen en tot een cultuuromslag leiden.

Bestralingssterkte bij 6 cm afstand:
-Diam Ø10cm
-Opfl 75cm2
-Min 20mW/cm2
-Max centr 50mW/cm2

Bestraling sterkte bij 12 cm afstand:
-Diam Ø20cm
-Opfl 300cm2
-Min verm 6mW/cm2
-Max centr 15mW/cm2

Golflengte: 395-400nm
Beschermingsfactor: IP30
Valweerstand: IK07 (1mtr)
Aansluiting: USB kabel 1 mtr
Afmetingen: 163 x63 x 163 mm
Gewicht: 705 g

Optioneel

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.