Multi Match R

Multi Match R


LED verlichtingsoplossingen voor professionele polijst, inspectie en herstel werkzaamheden en voor kleurbepaling. De Scangrip Colour match productlijn is de meest uitgebreide en geavanceerde Ledverlichting in zijn soort ter wereld met een zeer hoge CRI-waarde en meerdere kleurtemperaturen. LED verlichting met ALL DAYLIGHT en CRI+ is precies dat wat u nodig heeft. De nieuwe generatie SCANGRIP Ledverlichting voor lak en verf industrie vallen op als het meest geavanceerde assortiment op de markt met verbeterde batterijtechnologie en met doordachte plaatsingsmogelijkheid voor hangen, staan of statief- montage.

Multimatch R
Ergonomisch gevormd en krachtige werklamp voorzien van 5 staps All Daylight functie om gedurende de gehele dag het juiste licht voor elke opdracht voorhanden te hebben met de hoogste CRI waarde mogelijk. USB Voorziening om als powerbank te fungeren voor het opladen van mobile telefoon etc.

MULTIMATCH serie van 3 lampen zijn met de nieuwste LED technologie verzorgt om een uitmuntende verlichting bij alle voorkomende detail werkzaamheden te verzorgen. CRI+ en 5 kleurtemperaturen, 5 lichtsterkten voor de juiste kleur en lichtsterkte aanpassing.

Product nr.: 03.5652
Lichtbron: COB LED + CRI+
Lichtsterkte: 100 – 1200 lumen (5 stappen)
Lichtkleur: 2500-6500 Kelvin ( 5 kleuren)
CRI:  RA>96 (CRI+)
lichtstraalhoek: 100⁰
Beschermingsklasse: IP67/IK07
Stroomverzorging: interne accu
aansluiting: USB
Afmetingen: 163 x 63 x 163mm
Gewicht: 800 gr

ALL DAYLIGHT – Meerdere kleurtemperaturen
Gedurende de dag zal het zonlicht verschillende kleurtemperaturen hebben en gedurende de dag verandert deze van warme naar koude temperaturen. De nieuwe ALL DAYNIGHT functie weerspiegelt het volledige kleurtemperatuur spectrum en biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen 5 verschillende kleurtemperaturen, variërend van 2500K tot 6500K.  Met de nieuwe ALL DAYLIGHT-functie kunt u profiteren van het volledige kleurtemperatuurbereik en het licht aanpassen aan de specifieke kleuren, wat ideale omstandigheden biedt voor nauwkeurige kleurafstemming en het markeren en ontdekken van lakdefecten.

CRI + voor nauwkeurige kleurafstemming
Voor kleurafstemming moet een lichtbron een hoge CRI-waarde hebben. De standaard CRI-waarde wordt berekend als een gemiddelde van de eerste 8 R-waarden van 15. Dit betekent dat bijvoorbeeld de R9 (rood) -waarde, die belangrijk is voor een correcte kleurherkenning, niet meegenomen wordt in de CRI-waarde. SCANGRIP introduceert de CRI + -term, gedefinieerd als een gemiddelde van alle 15 R-waarden. Dit is de enige juiste definitie van de CRI-waarde die kan worden gebruikt voor nauwkeurige en betrouwbare kleurherkenning.

State-of-the-art functionaliteit
De robuuste werklampen zijn ontworpen om te voldoen aan de meest extreme eisen van de professionele verf en spuit- werkplaatsomgeving.

Optioneel:
03.5431 – Driepootstatief, 3mtr
03.4333 – Wielstatief, 1,9mtr
03.5758 – Duo beugel, voor twee lampen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.