Master CCX 4.0

Draagbare Luchtkoeler Master CCX 4.0

De Master CCX4.0 werkt op basis van verdamping waardoor deze zeer economisch een ruimte kan koelen en voorzien van een ionisatiefunctie om de lucht te reinigen. Met slechts een aansluiting op 230v en een ½”wateraansluiting voor bijvoorbeeld een Gardena aansluiting is deze koeling zeer efficiënt & milieuvriendelijk. Met vier zwenkwielen eenvoudig te verplaatsen en is er geen waterleiding beschikbaar! Geen probleem, de machine heeft een interne tank van 50 liter waarmee je 5 tot 10 uur lang kan koelen.

Deze Master CCX4.0 verdampingskoeler is ideaal voor het (tijdelijk) koelen van ruimtes tót 80 m2 en voor het koelen van open air terrassen of tenten. Tevens de ideale oplossing om buitenterrassen te koelen en gelijk vrij te houden van insecten muggen, vliegen en wespen.

Anders dan bij een conventionele airco is de Master CCX4.0 een zogenaamde ´spot´ koeler. Deze kan je richten op de locatie die je wilt koelen en koelt dan de omgevingstemperatuur tussen de 5 en 10 graden. Ruimten afsluiten is geen voorwaarde en ramen en deuren mogen geopend blijven.

Toepassing voorbeelden:
-Woning
-Terras
-Kantoor
-Fitnessruimten
-(Openlucht) bar
-(Openlucht) restaurant

Luchtverplaatsing: 4.000 m3 / uur
Koelkussen: 40 dm3
Tankniveauregeling: Ja
Productgrootte (lxbxh): 640 x 450 x 1230 mm
Maximale oppervlakte: 80m2
Stroomvoorziening: 230/50V / Hz
Energieverbruik: 150W
Nominale stroom: 1,45 A
Ventilator snelheid: 3
Waterverbruik: 5-10 L / uur
Gewicht (zonder/met water): 22/72 kg
Tankinhoud: 50L
Geluid: 67 dB (A)
Directe wateraansluiting: Ja

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.