UV PEN

Scangrip UV PEN

Scangrip UV Curing: LED verlichting OPLOSSINGEN VOOR UV-UITHARDING
SCANGRIP presenteert een volledig assortiment gespecialiseerde LED-oplossingen voor UV-uitharding en hebben een extreme duurzaamheid en een zeer lange levensduur.

Innovatieve en functionele UV uithardingslampen
Door gebruik te maken van UV LED-uithardingstechnologie kunt u sneller en efficiënter werken met een aanzienlijke verkorte uithardingstijd tussen elke bewerking. Het assortiment LED-oplossingen voor UV-uitharding is toepasbaar voor UV-uithardende  primers en UV-uithardende plamuren en is ontworpen voor elk klein of groot reparatiewerk.

Koude-uithardingstechnologie
Bij gebruik van LED-oplossingen voor UV-uitharding wordt er tijdens het uitharden geen warmte geproduceerd op het te bewerken materiaal en lak, wat het uitharden van plastic onderdelen of warmtegevoelig materiaal mogelijk maakt. Schuren en polijsten kan direct nadat het uitharden is voltooid en de  bewerkingstijd wordt aanzienlijk verkort.

UV-LED Pen 03.5800 voor kleine reparaties met UV-uitharding
Autoportierkanten of andere moeilijk bereikbare plaatsen. De UV-pen is met een kliphaak uitgerust en de Lichtlens is oplosmiddelbestendig, oplaadbaar met USB kabel aansluiting.

Goedgekeurd door BASF
SCANGRIP’s LED-oplossingen voor UV-uitharding zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met BASF Coatings. Volgens BASF Coatings kunnen de UV-lampen de gehele werkwijze bij autoschade herstelbedrijven veranderen en tot een cultuuromslag leiden.

Bestralingssterkte bij 3cm afstand:
-Diam Ø5cm
-Opfl 20cm2
-Min 12mW/cm2
-Max centr 25mW/cm2

Golflengte: 395-400nm
Beschermingsfactor: IP30
Valweerstand: IK07 (1mtr)
Aansluiting: USB kabel 1 mtr
Afmetingen: Ø19 x 159 mm
Gewicht: 88 g

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op!

Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.