EX MIDI

Scangrip Midi Ex


LED verlichting oplossingen voor in explosieve gebieden. Het assortiment Scangrip explosieveilige LED-werklampen zorgt voor een zeer krachtige verlichting, hebben een extreme duurzaamheid en een zeer lange levensduur. Innovatieve en functionele werklampen De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks explosieveilige LED-werk, hoofd en handlampen te ontwerpen Explosieveilige LED handlamp is perfect voor de professionele gebruiker die werkt in enge en moeilijk toegankelijke gebieden met beperkt zicht en licht. Ongelooflijk krachtig en licht van gewicht, waardoor gemakkelijk mee te nemen. MIDI-EX is goedgekeurd voor ZONE 2 en ZONE 22.

De Scangrip EX PROOF lampen zijn goedgekeurd en gecertificeerd volgens de laatste Europese ATEX-richtlijn en de internationale IECEx-voorschriften voor gebruik in: zone 2 in explosieve gas-atmosfeer en zone 22 in een brandbare stof-atmosfeer.

Product nr.: 03.5611
Lichtsterkte: 200 Lumen (spot 100)
Lichtkleur: 6500 Kelvin
Lichtstraalhoek: 105⁰ spot 60⁰
Beschermingsfactor: IP65
Valweerstand: 1 mtr.
Aansluiting: USB kabel
Afmetingen: 181 x 50 x 29 mm
Gewicht: 176 g

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.