Match Pen R

Match Pen R


LED verlichtingsoplossingen voor professionele polijst, inspectie en herstel werkzaamheden en voor kleurbepaling. De Scangrip Colour match productlijn is de meest uitgebreide en geavanceerde Ledverlichting in zijn soort ter wereld met een zeer hoge CRI-waarde en meerdere kleurtemperaturen. LED verlichting met ALL DAYLIGHT en CRI+ is precies dat wat u nodig heeft. De nieuwe generatie SCANGRIP Ledverlichting voor lak en verf industrie vallen op als het meest geavanceerde assortiment op de markt met verbeterde batterijtechnologie en met doordachte plaatsingsmogelijkheid voor hangen, staan of statief- montage.

De oplaadbare  Match Pen (R) is met de nieuwste LED technologie verzorgt om een uitmuntende verlichting bij alle voorkomende inspectie en detail werkzaamheden te verzorgen. De Match Pen R is oplaadbaar en heeft 2 kleurtemperaturen warm en koud voor de juiste kleur aanpassing.

De Match Pen (R) is voorzien van de allernieuwste oplaadtechnologie en is de nieuwe maatstaf voor professioneel werklicht.
In te stellen in 2 kleurtemperaturen (koud en warm).

Product nr.: 03.122
Licht LED: Ultra High CRI LED
Lichtsterkte: 100 Lumen
Lichtkleur: 4500 – 6500 Kelvin ( 2 kleuren)
Lichtstraalhoek: 10⁰ – 45⁰ (ovaal lichtbeeld)
Beschermingsfactor: IP30
Valbestendig: 1 mtr
Aansluitingskabel: 1 mtr.USB
Afmetingen: Ø19 x 159 mm
Gewicht: 88 gr

CRI + voor nauwkeurige kleurafstemming
Voor kleurafstemming moet een lichtbron een hoge CRI-waarde hebben. De standaard CRI-waarde wordt berekend als een gemiddelde van de eerste 8 R-waarden van 15. Dit betekent dat bijvoorbeeld de R9 (rood) -waarde, die belangrijk is voor een correcte kleurherkenning, niet meegenomen wordt in de CRI-waarde. SCANGRIP introduceert de CRI + -term, gedefinieerd als een gemiddelde van alle 15 R-waarden. Dit is de enige juiste definitie van de CRI-waarde die kan worden gebruikt voor nauwkeurige en betrouwbare kleurherkenning.


State-of-the-art functionaliteit
De robuuste werklampen zijn ontworpen om te voldoen aan de meest extreme eisen van de professionele verf en spuit- werkplaatsomgeving.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.