Nova 4 SPS

Scangrip Nova 4 SPS


De sterkste en meest uitgebreide reeks werklichtoplossingen ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen.  Scangrip streeft er naar altijd die extra helderheid, die extra gebruikstijd, die kleine details toe te voegen die echt een verschil maken wanneer u de beste werkverlichting nodig heeft. Innovatieve en functionele werklampen De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks  LED-werklicht, hoofd en handlampen te ontwerpen NOVA-SCHIJNWERPERS zijn het breedste en sterkste assortiment werklampen ter wereld uitgerust met zeer krachtige COB LED’s  van compacte en draagbare schijnwerpers tot krachtige en extreem robuuste schijnwerpers met DUAL SYSTEM, kabel en het SCANGRIP POWER SOLUTION (SPS systeem).
Met het SPS laadsysteem en mee geleverde 4Ah accu produceert deze lamp met de nieuwste COB LED-technologie een uniforme en extreem hoge 4000 Lumen lichtopbrengst met een CRI-waarde dicht bij dat van daglicht. Dimbaar in 5 standen en bedienbaar via Bleutooth app. Groep control functie tot wel 4 lampen. Montage op statief of steigerbeugel mogelijk en de behuizing is gemaakt van gegoten aluminium. De robuustheid maakt hem bestand tegen ruwe, natte en vuile omgeving, binnen en buitenshuis en onder alle weersomstandigheden inzetbaar. Perfect voor een veeleisende, ruwe werkomgeving en de professionele gebruiker.

Product nr.: 03.6000
Lichtsterkte: 400 – 4000 Lumen
Lichtkleur: 6000 Kelvin
Lichtsterkte: 5 stappen instelbaar
Bediening: Bleutooth app en manueel Beschermingsfactor: IP67
Valweerstand: IK07 /1 mtr.
Accu: 11.1V / 4000mAh
Uitvoering: verwisselbare SPS Acculaadsysteem en lichtnetvoeding
Aansluitwaarden: 230V / 50Hz / 30 W
Afmetingen: 240 x 230 x 104 mm
Gewicht: 1.97 kg

Optioneel:

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.