SunMatch 3

SunMatch 3


LED verlichtingsoplossingen voor professionele polijst, inspectie en herstel werkzaamheden en voor kleurbepaling. De Scangrip Colour match productlijn is de meest uitgebreide en geavanceerde Ledverlichting in zijn soort ter wereld met een zeer hoge CRI-waarde en meerdere kleurtemperaturen. LED verlichting met ALL DAYLIGHT en CRI+ is precies dat wat u nodig heeft. De nieuwe generatie SCANGRIP Ledverlichting voor lak en verf industrie vallen op als het meest geavanceerde assortiment op de markt met verbeterde batterijtechnologie en met doordachte plaatsingsmogelijkheid voor hangen, staan of statief- montage.

De oplaadbare  SUNMATCH 3 (handlamp) is met de nieuwste CRI+ COB LED technologie uitgerust voor een uitmuntende verlichting bij alle inspectie en detail werkzaamhedenDe Sun Match is oplaadbaar via een docking station. All Daylight 5 kleurtemperaturen voor werkzaamheden aan alle soorten van oppervlaktekleuren en een top-spotlicht voor detailinspectie  

De SUNMATCH 3 is voorzien van de allernieuwste batterij oplaadtechnologie en is de nieuwe maatstaf voor professioneel werklicht. In te stellen in 5 kleurtemperaturen en 2 lichtsterkten (50% – 100%).   

Product nr: 03.5651 
Licht LED: Ultra High CRI+ COB LED 
Lichtsterkte: 250 – 500 Lumen (2 lichtsterkten) spot 200 
Lichtkleur: 2500 – 6500 Kelvin ( 5 kleuren) spot 4500k 
Lichtstraalhoek: 80⁰ spot  95⁰ 
Beschermingsfactor: IP65 
Valbestendig: 1 mtr  
Aansluitingskabel USB: 1 mtr.
Afmetingen: 190 x 60 x 38mm 
Gewicht: 270 gr  

ALL DAYLIGHT – Meerdere kleurtemperaturen
Gedurende de dag zal het zonlicht verschillende kleurtemperaturen hebben en gedurende de dag verandert deze van warme naar koude temperaturen. De nieuwe ALL DAYNIGHT functie weerspiegelt het volledige kleurtemperatuur spectrum en biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen 5 verschillende kleurtemperaturen, variërend van 2500K tot 6500K.  Met de nieuwe ALL DAYLIGHT-functie kunt u profiteren van het volledige kleurtemperatuurbereik en het licht aanpassen aan de specifieke kleuren, wat ideale omstandigheden biedt voor nauwkeurige kleurafstemming en het markeren en ontdekken van lakdefecten.

CRI + voor nauwkeurige kleurafstemming Voor kleurafstemming moet een lichtbron een hoge CRI-waarde hebben. De standaard CRI-waarde wordt berekend als een gemiddelde van de eerste 8 R-waarden van 15. Dit betekent dat bijvoorbeeld de R9 (rood) -waarde, die belangrijk is voor een correcte kleurherkenning, niet meegenomen wordt in de CRI-waarde. SCANGRIP introduceert de CRI + -term, gedefinieerd als een gemiddelde van alle 15 R-waarden. Dit is de enige juiste definitie van de CRI-waarde die kan worden gebruikt voor nauwkeurige en betrouwbare kleurherkenning.

State-of-the-art functionaliteit De robuuste werklampen zijn ontworpen om te voldoen aan de meest extreme eisen van de professionele verf en spuit- werkplaatsomgeving. De lange gebruiksduur van de werklampen maakt het mogelijk om een ​​klus te klaren zonder onderbreking van tijdrovend opladen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.