I Match 2 Hoodfdlamp

I-Match 2 Hoofdlamp


LED verlichtingsoplossingen voor professionele polijst, inspectie en herstel werkzaamheden en voor kleurbepaling. De Scangrip Colour match productlijn is de meest uitgebreide en geavanceerde Ledverlichting in zijn soort ter wereld met een zeer hoge CRI-waarde en meerdere kleurtemperaturen. LED verlichting met ALL DAYLIGHT en CRI+ is precies dat wat u nodig heeft. De nieuwe generatie SCANGRIP Ledverlichting voor lak en verf industrie vallen op als het meest geavanceerde assortiment op de markt met verbeterde batterijtechnologie en met doordachte plaatsingsmogelijkheid voor hangen, staan of statief- montage.

I-Match 2 Oplaadbare Hoofdlamp met superieure handsfree verlichting voor elke detailering en kleurbepaling. Uitgevoerd met de nieuwste COB LED technologie geeft een krachtige uniforme verlichting in het gehele gezichtsveld.

Door met de hand voor de hooflamp te zwaaien is in censormodus de hoofdlamp aan en uit te schakelen. Ook met een handschoen of volle handen is de lamp in en uit te schakelen. I-Match 2 is voorzien van de allernieuwste oplaadtechnologie en is de nieuwe maatstaf voor professioneel werklicht. In te stellen in 2 kleurtemperaturen (koud en warm) en 2 lichtsterkten (50% – 100%).

Product nummer: 03.5446
Licht LED: CRI+ COB LED
Lichtsterkte: 80 – 160 Lumen (2 sterkten)
Lichtkleur: 4500 – 6500 Kelvin ( 2 kleuren)
Lichtstraalhoek: 120⁰ – 60⁰ (ovaal lichtbeeld)
Beschermingsfactor: IP65
Valweerstand: IK07
Aansluitingskabel: 1 mtr.USB
Afmetingen: 105 x 52 x 43 mm
Gewicht: 130 g

CRI + voor nauwkeurige kleurafstemming Voor kleurafstemming moet een lichtbron een hoge CRI-waarde hebben. De standaard CRI-waarde wordt berekend als een gemiddelde van de eerste 8 R-waarden van 15. Dit betekent dat bijvoorbeeld de R9 (rood) -waarde, die belangrijk is voor een correcte kleurherkenning, niet meegenomen wordt in de CRI-waarde. SCANGRIP introduceert de CRI + -term, gedefinieerd als een gemiddelde van alle 15 R-waarden. Dit is de enige juiste definitie van de CRI-waarde die kan worden gebruikt voor nauwkeurige en betrouwbare kleurherkenning.

State-of-the-art functionaliteit De robuuste werklampen zijn ontworpen om te voldoen aan de meest extreme eisen van de professionele verf en spuit- werkplaatsomgeving. De lange gebruiksduur van de werklampen maakt het mogelijk om een ​​klus te klaren zonder onderbreking van tijdrovend opladen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.