Nova R

Scangrip Nova R

De sterkste en meest uitgebreide reeks werklichtoplossingen ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen.  Scangrip streeft er naar altijd die extra helderheid, die extra gebruikstijd, die kleine details toe te voegen die echt een verschil maken wanneer u de beste werkverlichting nodig heeft.

Innovatieve en functionele werklampen
De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks  LED-werklicht, hoofd en handlampen te ontwerpen

NOVA-SCHIJNWERPERS zijn het breedste en sterkste assortiment werklampen ter wereld uitgerust met zeer krachtige COB LED’s  van compacte en draagbare schijnwerpers tot krachtige en extreem robuuste schijnwerpers met DUAL SYSTEM, kabel en het SCANGRIP POWER SOLUTION (SPS systeem).

Met 2000 Lumen en 6500 Kelvin bied de NOVA R met de nieuwste hoogwaardige COB LED-technologie een extreem hoge lichtopbrengst en met een grote batterijcapaciteit tot wel 20 uur is te gebruiken. Dimbaar in 5 standen en ergonomisch ontworpen met krachtige magneten in het flexibel in te stellen handvat. Instelbaar voor elke gewenste verlichtingshoek en plaats. Montage op statief of steigerbeugel is mogelijk. De behuizing is gemaakt van stevig gegoten aluminium waardoor het bestand tegen slagen, schokken en trillingen en perfect is voor een veeleisende, ruwe werkomgeving en de professionele gebruiker.

Product nr.: 03.5456
Lichtsterkte: 200 – 2000
Lichtkleur: 6000 Kelvin
Lichtsterkte: 5 stappen instelbaar
Beschermingsfactor: IP67
Valweerstand: IK07 /1 mtr.
Aansluitingskabel: 1mtr/USB
Aansluitwaarden: 5V / 2 A / 16 W
Afmetingen: 163 x 63 x 163 mm
Gewicht: 790 g

   

Optioneel:

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op!

Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.