Nova 3K C+R

Scangrip Nova 3K C+R

De sterkste en meest uitgebreide reeks werklichtoplossingen ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen.  Scangrip streeft er naar altijd die extra helderheid, die extra gebruikstijd, die kleine details toe te voegen die echt een verschil maken wanneer u de beste werkverlichting nodig heeft. Innovatieve en functionele werklampen De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks  LED-werklicht, hoofd en handlampen te ontwerpen NOVA-SCHIJNWERPERS zijn het breedste en sterkste assortiment werklampen ter wereld uitgerust met zeer krachtige COB LED’s  van compacte en draagbare schijnwerpers tot krachtige en extreem robuuste schijnwerpers met DUAL SYSTEM, kabel en het SCANGRIP POWER SOLUTION (SPS systeem).
Met 3000 Lumen en een CRI-waarde dicht bij die van daglicht levert de NOVA 3K R+C met de nieuwste hoogwaardige COB LED-technologie een uniforme en extreem hoge lichtopbrengst en dimbaar in 5 standen. Met het DUAL SYSTEM (oplaadbaar en met kabel) is in meerdere toepassingen in elke werkomgeving in te zetten. Montage op statief of steigerbeugel is mogelijk en de behuizing is gemaakt van gegoten aluminium. De robuustheid maakt hem bestand tegen ruwe, natte en vuile omgeving, binnen en buiten en onder alle weersomstandigheden inzetbaar. Perfect voor een veeleisende, ruwe werkomgeving en de professionele gebruiker.

Product nr.: 03.5441
Lichtsterkte: 300 – 3000
Lichtkleur: 6000 Kelvin
Lichtsterkte: 5 stappen instelbaar
Beschermingsfactor: IP67
Valweerstand: IK07 /1 mtr.
Aansluitingskabel: 5 mtr / 2×0,75mmU
itvoering: accu en lichtnetvoeding
Aansluitwaarden: 230V / 50Hz / 2,4 A / 26 W
Afmetingen: 235 x 88 x 233 mm
Gewicht: 1.72 kg

Optioneel:

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.