Scangrip Night-view

Scangrip Night-view hoofdlamp

SCANGRIP NOVA  – LED verlichting oplossingen voor werklampen.
De sterkste en meest uitgebreide reeks werklichtoplossingen ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen.  Scangrip streeft er naar altijd die extra helderheid, die extra gebruikstijd, die kleine details toe te voegen die echt een verschil maken wanneer u de beste werkverlichting nodig heeft.

Innovatieve en functionele werklampen
De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks  LED-werklicht, hoofd en handlampen te ontwerpen

De I-view Led handsfree hoofdlamp met nachtlichtfuctie is zeer duurzaam en opvallend licht van gewicht. In de sensormodus kan worden in en uitgeschakeld door met een hand voor de lamp te zwaaien in een dubbele beweging – zelfs met dikke handschoenen aan.

De 160 Lumen NIGHT-VIEW Hoofdlamp biedt u handsfree bediening met keuze uit wit werklicht en rood nachtlicht. Uitgerust met de COB LED-technologie en de allernieuwste oplaadbare batterijtechnologie en een Panoramische lichtbundel voor verlichting van het gehele werkgebied is het een superieur product in zijn klasse.

Product nr. : 03.5026
Lichtsterkte: 80 – 160 Lumen ( 2 standen)
Lichtkleur: 6000 Kelvin / 632nm RED
Lichtstraalhoek: 120⁰ / 60⁰ ovaal lichtbeeld
Beschermingsfactor: IP65
Valweerstand: IK07 / 1 mtr.
Aansluiting: 1 mtr USB kabel
Afmetingen: 105 x 52 x 43 mm
Gewicht: 260 g
Afmetingen: 95 x 55 x 43 mm
Gewicht: 142 g

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op!

Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.