Over Hvgc


Over Henrij van Gerner 


Mijn naam is Henrij van Gerner. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek. Niet zo gek dus dat ik voor een technische opleiding koos. Ook ging ik als vrijwilliger aan de slag bij de brandweer. Wat bleek? Techniek en brandweer zijn sterk met elkaar verweven.

Begonnen als aspirant, doorgegroeid tot bevelvoerend. De technische hulpverlening deed mijn hart sneller doen kloppen. Vol passie heb ik met de specialisatie technische hulpverlening manschappen mogen trainen en opleiden. Om het plaatje compleet te maken kreeg ik de kans om ook als account- & productmanager bij leveranciers van brandweertechnische materialen aan de slag te gaan. Ook hier heb ik mij doorontwikkeld tot specialist in de technische hulpverlening.

Met 25 jaar kennis, ervaring en kunde werd het tijd om mijn passie voor technische hulpverlening en materialen te delen als zelfstandige.   

 


Product adviseur en leverancier

Veel goedbedoelde producten worden ontwikkeld, maar vaak zijn al betere en vaak voordelige oplossingen voorhanden. Het combineren van specifieke eisen en mijn marktkennis resulteert vaak in een alternatief product welke minimaal aan de eisen voldoet met een interessante prijs.  

Korte opdracht tot interim-klus

Van korte opdrachten tot interim-klussen, je kunt met uiteenlopende vragen bij mij terecht. Ik denk mee, combineer mijn (commerciële) ervaring en (praktische) kennis en weet deze op een efficiënte en daadkrachtige wijze te delen. Maar bovenal heb ik plezier in mijn werk. En dat merk je. Met veel enthousiasme zet ik me in voor een mooi plan of doel.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een specifiek product of dienst? Neem gerust contact op!