Scangrip Ex-view

Scangrip Ex-view hoofdlamp


SCANGRIP EX proof  – LED verlichting oplossingen voor in explosieve gebieden. Het assortiment Scangrip explosieveilige LED-werklampen zorgt voor een zeer krachtige verlichting, hebben een extreme duurzaamheid en een zeer lange levensduur.

Innovatieve en functionele werklampen De LED-technologie evolueert razendsnel. We hebben geprofiteerd van de technologische ontwikkelingen om een ​​nieuwe reeks explosieveilige LED-werk, hoofd en handlampen te ontwerpen.

De EX-view Led explosieveilige hoofdlamp is zeer duurzaam en opvallend licht van gewicht. In de sensormodus kan worden in- / uitgeschakeld door met een hand voor de lamp te zwaaien in een dubbele beweging – zelfs met dikke handschoenen aan. Lampdeel is los te maken van de hoofdband en als handlamp te gebruiken of magnetisch te bevestigen. De EX-VIEW is goedgekeurd voor ZONE 2 en ZONE 22.

De EX PROOF werklampen zijn goedgekeurd en gecertificeerd volgens de laatste Europese ATEX-richtlijn en de internationale IECEx-voorschriften. De werklampen zijn goedgekeurd voor gebruik in: zone 1 en 2 in explosieve gas-atmosfeer en zone 21 en 22 in een brandbare stof-atmosfeer.

Product nr.: 03.5606
Lichtsterkte: 200 Lumen
Lichtkleur: 6500 Kelvin
Lichtstraalhoek: 110⁰ spot 35⁰
Beschermingsfactor: IP65
Valweerstand: 1 mtr.
Aansluiting: USB kabel
Afmetingen: 95 x 55 x 43 mm
Gewicht: 142 g

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op! Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.