UV GUN

Scangrip UV GUN

Scangrip UV Curing: LED verlichting OPLOSSINGEN VOOR UV-UITHARDING
SCANGRIP presenteert een volledig assortiment gespecialiseerde LED-oplossingen voor UV-uitharding en hebben een extreme duurzaamheid en een zeer lange levensduur.

Innovatieve en functionele UV uithardingslampen
Door gebruik te maken van UV LED-uithardingstechnologie kunt u sneller en efficiënter werken met een aanzienlijke verkorte uithardingstijd tussen elke bewerking. Het assortiment LED-oplossingen voor UV-uitharding is toepasbaar voor UV-uithardende  primers en UV-uithardende plamuren en is ontworpen voor elk klein of groot reparatiewerk.

Koude-uithardingstechnologie
Bij gebruik van LED-oplossingen voor UV-uitharding wordt er tijdens het uitharden geen warmte geproduceerd op het te bewerken materiaal en lak wat het uitharden van plastic onderdelen of warmtegevoelig materiaal mogelijk maakt. Schuren en polijsten kan direct nadat het uitharden is voltooid en de  bewerkingstijd wordt aanzienlijk verkort.

UV-S NOVA 03.5803 is een extreem krachtige oplaadbare UV hardingslamp
De UV-lamp is robuust uitgevoerd met actieve koeling voor jarenlang maximale prestaties. Verwisselbare accu’s en een separate acculader met mogelijkheid van continu lichtnet aansluiting. Voorzien van een laadindicator. Uitgerust met een Timer 1-5min, de Lichtlens is oplosmiddelbestendig.

Goedgekeurd door BASF
SCANGRIP’s LED-oplossingen voor UV-uitharding zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met BASF Coatings. Volgens BASF Coatings kunnen de UV-lampen de gehele werkwijze bij autoschade herstelbedrijven veranderen en tot een cultuuromslag leiden

 Geleverd in een draagtas met UV-bril, laadapparaat en accu

Bestraling afstand 10cm:
-Diam Ø18cm
-Opfl: 250cm2
-Min verm: 68mW/cm2
-Max centr verm: 340mW/cm2

Bestraling afstand 56cm:
-Diam Ø68cm
-Opfl 3600cm2
-Min verm 6mW/cm2
-Max centr 14mW/cm2

Golflengte: 395-400nm
Beschermingsfactor: IP30
Valweerstand: IK07 (1mtr)
SPS accu: 03.6004
SPS acculader: 03.6008
Afmetingen: 215 x96 x 300 mm
Gewicht: 1890 g

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit specifiek product? Neem gerust contact op!

Ontvang meer informatie, de prijzen of een demonstratie. Wij helpen graag bij uw keuze.